Szia! Edina vagyok, 36 éves szolnoki szexpartner!

2009.10.23. 17:10 első megjelenés
Szeptember 20, 12:51 utolsó módosítás
776804 megtekintés
43 fénykép

Ha hívsz kérlek említsd meg, hogy a huncutlanyok.hu oldalon találtál rám!

 • H 08-22
 • K 08-22
 • Sze 08-22
 • Cs 08-22
 • P 08-22
 • Szo 11-21
 • V 11-20
 • életkor36 év
 • városSzolnok
 • szexualitásHeteroszexuális
 • kategóriaNői szexpartner
 • megyeJász-Nagykun-Szolnok megye
 • magasság172 cm
 • testsúly62 kg
 • mell/derék/csípő85/-/-
 • testalkatKarcsú
 • hajtípusHosszú
 • hajszínFekete
 • szemszínBarna

Fényképeim


Magamról

Igényes, kedves, érzéki milf várja szeretettel minden kedves partnerét, tiszta, diszkrét nyugodt otthonában. Ha szeretnél kikapcsolni, feltöltődni, nálam a helyed! ;) Korrekt és figyelmes vagyok! Szeretem 100%-ig kielégíteni a partnerem kívánságait! ;) Kérlek számkijelzéssel hívj! Köszönöm! Csók, :)

Vélemények rólam


4 vélemény összesen

Mérnök, 2014.07.06. 10:53:

Hol is kezdjem? Már nagyon régóta figyeltem Edina képeit és éreztem, hogy meg kell őt látogatnom! Ami nagyon megfogott, azaz egyik képen a mosolya! Nem csalódtam...

Szolnok környékén volt dolgom és a telefonszáma, már régóta ott volt a noteszemben. Tárcsáztam és szerencsém volt, mert rögtön felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Rögtön mentem is volna, de ő kért egy félórát, hogy eltudjon készülni. Ez nagyon szimpatikus volt, mert valahogy nekem az olyan lányok nem jönnek be akihez rögtön lehet menni, mert nem értem, hogy készül fel ilyen rövid idő alatt.
A randi helyét könnyű megtalálni. Szolnok egy igen frekventált helyén van, gps rögtön odavisz. Lehet ingyenes parkolást találni, de ha az teli, akkor a ház előtt van fizetős sok szabad hellyel.
Amikor beléptem az ajtón már tudtam, hogy jó helyen járok. Edina egy igazi bombázó. Szép arc, hosszú fekete haj, jó alak! Mint egy görög istennő! Fürdés után az ágyon várt! Én egy masszázzsal egybekötött aktust kértem. Nagyon jól masszíroz. Ez nem csak olyan simogatós, hanem az olyan jól átgyúrós. Közben jót lehet vele beszélgetni. Mindenről van véleménye! A masszírozás után egy isteni franciát kaptam, miközben kértem, hogy én is had kényeztessem. Így voltunk egy darabig, mert én nagyon szeretek nyalni és azt éreztem, hogy neki sem esik rosszul. Ezután gumit húztunk és meglovagolt. Közben tudtam foglalkozni a csodálatos kebleivel. Mivel már nagyon fel voltam húzva így hamar elmentem. Nem ugrott le rólam, hagyott lenyugodni!

Megtisztogatott, majd elmentem fürdeni. Rendeztük a dolgokat, ami a telefon beszélgetés óta sem változott! Én csak ajánlani tudom és biztos, hogy még megfogom látogatni!

:), 2014.05.28. 07:09:

Régen szemeztem már Edina fotóival, pár hete átutazóban voltam Szolnokon és szakítottam rá egy órát. Az egyeztetés egyszerűen ment, a telefont elsőre felvette és nagyon kedvesen, közvetlenül és intelligensen beszélt, ami számomra fontos, mivel sok az olyan szolgáltató, akiktől már a telefonbeszélgetés közben elmegy a kedvem.

Nem vagyok szolnoki, de a címet így is egyszerű volt megtalálni, még ingyenes parkolót is találtam a közelben.

Hát akkor Edina: Féltem olyant nőt megkeresni, akinek műtermi fotói vannak, mert ért már kellemetlen meglepetés. Edinánál viszont nagyon pozitív volt az első találkozó, sokkal szebb nő – már ha ez lehetséges - mint a képeken. Az alakját, a hatalmas csodálatosan telt kebleit visszaadják a képek, de arcának valódi szépségét nem. Sokkal vonzóbb mint a képeken, az a típusú nő, aki után az összes férfi megfordul az utcán, és azon gondolkodik, hogy nagyon tudna ezzel a nővel valamit kezdeni.

Miután megérkeztem levetkőzött és lezuhanyozott, én pedig élvezettel legeltettem rajta a szemem. Majd kaptam egy masszázst, amit végigbeszélgettünk, így oldódott a kezdeti feszültség, de bevallom, csak arra tudtam gondolni közben, hogy beléhatoljak és a magamévá tegyem.
Igazi profi, ért hozzá hogyan izgasson fel egy férfit és egy finom francia után először lovagolt kicsit, majd hátulról magamra húztam és így fejeztem be. Hihetetlen izgató élmény volt látni minden lökésemnél a ringó melleit és hallani a nyögdécselését. Egyszerűen nem tudtam betelni vele.

Pár napja hirtelen felindulásból újra felhívtam, autóba ültem és meglátogattam. Ismerősként üdvözölt, mindenre emlékezett amiről beszélgettünk az első találkozásunknál, majd és még az első alkalomnál is fergetegesebbet szeretkeztünk. Igazi barátnő feeling volt, mindketten teljesen elengedtünk magunkat.

Azt kell mondjam Edinának csak egy de nagy hibája van, hogy túl messze lakik tőlem, és ha vele akarok lenni sokat kell kocsikáznom. :) Viccet félretéve az intelligenciája és a szépsége egyértelműen kiemeli a szolgáltatók közül, az a típusú nő, akinél igazán elengedheted magad, és akit bármikor szívesen új ra megkeresel.

sanyi, 2009.11.03. 11:32:

Először voltam Edinánál, de már most tudom, hogy nem ez volt az utolsó.
A találkozásnak megvolt a varázsa és ez Edina kedvességének, a személyiségének köszönhető. A "barátnő feeling" mindent felülmúlt. A többi maradjon a mi titkunk...

bandika, 2009.10.28. 14:29:

Én már nagyon sokszor voltam Edinánál, de még nem untam meg, Minden együttlétnek megvan a maga varázsa. Minimum egy órát maradok nála, de inkább többet, mert ha meglátjátok ezt a szép hosszú barna hajú lányt, belátjátok hogy vele egy fél órát eltölteni nem elég. Mindent nagyon jól csinál, igazi profi, a franciájáról nem is beszélve. Intelligens és okos, bármilyen témában el lehet vele beszélgetni. Minden alkalommal elégedetten távoztam tőle, mindenkinek csak ajánlani tudom!
 
 
  Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
  Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
  A keresés folyamatban...