Lányok Sopron

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Sopron városból
Soproni lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SOPRON városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Január 4, 09:44
3
Anita Urak hívását várom, elérhető vagyok hétfőtől szombatig. +36 20 522 1293 Sopron anita01025@freemail.hu
11 órája
3
Napsugár Szia kedves! Örülök, hogy felkeltettem érdeklődésed, látom kedveled a formás női testet mivel meglátogattál adat lapomon, jó helyen jársz ez tuti . Szereted ha egy nő formás, finom illatos, kedves és nem csak szétteszi a lábát, hanem igenis, hogy kedvedben jár! Oda figyel rád és te is… [-Tovább-] Szia kedves! Örülök, hogy felkeltettem érdeklődésed, látom kedveled a formás női testet mivel meglátogattál adat lapomon, jó helyen jársz ez tuti . Szereted ha egy nő formás, finom illatos, kedves és nem csak szétteszi a lábát, hanem igenis, hogy kedvedben jár! Oda figyel rád és te is kényeztetheted akkor gyere, nem fogod megbánni ezt garantálom. IMÁDNI FOGSZ MINDENEM! SOS - FR LEHETŐSÉG IS VAN. CUPP! +36 30 712 0720 Sopron
2017.11.30. 18:43
3
Szandra Kellemes környezetben, kikapcsolódásra vágyó Urak hívását várom! +36 30 217 3597 Sopron

Soproni lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a soproni hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Sopron fórum utolsó 5 hozzászólása:

sanyinagy33 · Újonc (13 hozzászólás) · Tegnap, 12:13

Candy 27

Jerevánon elérhető többedmagával egy célnak megfelelő lakásban. Testi adottságai tökéletesek, képeknek teljesen megfelelnek,kora is annyi lehet. Rozsaszálakat már az elején elég szépen elkéri. A szolgáltatás nem a legjobb,inkább ipari.

Összességében 10/7

Airgeneral · Újonc (19 hozzászólás) · Hétfő, 18:59

Jártam Britaninál újra, de eddig nem írtam róla még. Kecó a Ravazd utca környéke. Szomszédokra nagyon figyelni kell, nem szereti a feltünést. Rendezett a kégli, tiszta a fürdő+ törcsi. Csaj egy tizest letagadhatna, még most sem hiszem el hogy ennyi idős valójában. Élőben sokkal szebb, mint a képeken, arca is szép. Kölcsönös és csók nincs nála. Franciska és a keksz meg kiváló. Értelmes lány, beszélgetni is lehet vele, rendkívül kedves, mosolygós. Visszajárója leszek még, az biztos.

Doc · Tag (262 hozzászólás) · Hétfő, 16:03

Beszámoló:

 

Iringó (20)

 

Jerevánon található kis lakás, többen vannak benne.

 

A képeken Ő van, fiatal kislány, a kora valós lehet. Vékony, csinos, és odateszi Magát. Rózsái ***moderálva***, de szerintem megéri

 

Nálam: 8/10

Georgi · Újonc (2 hozzászólás) · Péntek, 14:30

Új év új tapasztalat. Gloria 40 igazi szőke ciklon 5/4 akivel kezdtem az évet aztán gondoltam folytatom dzso lelkes ujjonc ajánlásával de sajnos nagy hiba volt. Andi 33 ( a 26 végü) más oldalon 32.de új év alkalmából 34 lett (a 32végü) is de a meglepetés életben pont 44-nek néz ki  kellemes élvező szinkron hangot adó hölgyike .Az ágy kényelmetlen volt de minden patyolat tiszta még a fürdő is pedig többen is használják .Nálam ez csak 5/2 Volt. Ennyi hölgyből igazán lehet válogatni csak legyenek jó beszámolók előre is köszönöm aki ir!:))

cunnilinguist · Újonc (13 hozzászólás) · Január 3, 19:17

Hi,

 

ha masszázs érdekel akkor Natalit tudnám ajánlani, igaz francia nincs, csak kézzel fog kényeztetni, de nagyon ügyesen csinálja és kedves, értelmes lány.

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...