Lányok Székesfehérvár

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Székesfehérvár városból
Székesfehérvári lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZÉKESFEHÉRVÁR városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Augusztus 23, 10:56
1
. 29 éves, nagyon csini, barna hajú nő vagyok. Diszkrét lakásomban várlak szeretettel. Normál testalkat, szép arc :) Hívj bátran, elkényeztetlek! +36 70 249-3061 Székesfehérvár
Szeptember 11, 08:37
3
Suzy Szia! Kedves, bájos, mosolygós, 39 éves, szép arcú, de husikás magyar nő vagyok. Imádok kényeztetni, adni kapni. 15-30-60. perces terminalra van. lehetőséged, de ha szeretnéd több időt is eltölthetünk :) Barátnős fiellinges találkozóra hívlak, diszkrét belvárosi lakásomban egyedül fogadlak… [-Tovább-] Szia!
Kedves, bájos, mosolygós, 39 éves, szép arcú, de husikás magyar nő vagyok.
Imádok kényeztetni, adni kapni. 15-30-60. perces terminalra van. lehetőséged, de ha szeretnéd több időt is eltölthetünk :)
Barátnős fiellinges találkozóra hívlak, diszkrét belvárosi lakásomban egyedül fogadlak minden nap 8-20 óra között! Parkolás sajnos fizetős...
Csak számkijelzett hívást fogadok, sms, re nem válaszolok:)
Addig is legyen szép napod, várom hívásod: Suzy :)
+36 70 351-3848 Székesfehérvár
Kedd, 08:03
3
Gigi Sziasztok! Gigi vagyok, Erika barátnőmmel szeretettel várunk egy kellemes páros masszázsra. De szólóban hozzám is lehet jönni! Kérlek titeket, hogy minimum egy órával hamarabb hívjatok a korrekt időpont foglalás miatt. Nagyon köszönöm a megértést. További szép napot kívánok nektek… [-Tovább-] Sziasztok!

Gigi vagyok, Erika barátnőmmel szeretettel várunk egy kellemes páros masszázsra. De szólóban hozzám is lehet jönni! Kérlek titeket, hogy minimum egy órával hamarabb hívjatok a korrekt időpont foglalás miatt.
Nagyon köszönöm a megértést.
További szép napot kívánok nektek

Hétfőtől-Szombatig lehet időpontot foglalni.
Reggel 8.00.-tól este 20.00-ig.
+36 30 899-5800 Székesfehérvár
Szeptember 12, 11:51
2
Zsófia Szeretettel várlak ha egy kis lazításra van szükséged. 40 éves, telt idomokkal rendelkező nő vagyok. Székesfehérvár belvárosához közel diszkrét környezetben várlak. Minden nap elérhető vagyok . Tisztelj meg a számkijelzéssel. Köszönöm hogy elolvastad. További szép napot! Puszi. Zsófia +36 70 266-7210 Székesfehérvár
Szeptember 6, 12:07
3
Linda18 Sziasztok! Linda vagyok aranyos, kedves csajszi. Ha vágysz egy kis kikapcsolódásra vagy szeretgetésre, vagy csak szeretnél kizökkenni a szürke hétköznapokból, esetleg vágysz valami újra, akkor hívj bátran! 😊 Diszkréció adott és elvárt! Várlak benneteket diszkrét, tiszta otthonomban. Escortot és legénybúcsút vállalok! Csók, Linda 😙😙 +36 20 611-3504 Székesfehérvár kovacslinda21@freemail.hu
Kedd, 13:51
1
Bea Székesfehérváron egy kedves, odaadó, türelmes hölgy, kulturált környezetben, diszkrét lakásán várja a hívásod! Popón kívül mindent szeretek. Csörögj bátran nem fogsz csalódni! ! Csak a szám-kijelzett hívásokat veszem fel! Köszönöm. Ünnepnapokon is elérhető vagyok! +36 70 645-2499 Székesfehérvár
Hétfő, 08:48
Gino 40 Szia! Ha kikapcsolódásra vágysz, hívj bátran, de csak számjelzéssel fogadok hívást, smsre nem válaszolok! Helyem nincs, bárki hívhat Naponta 09 - 20 óráig! +36 70 555-5128 Székesfehérvár

Székesfehérvári lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a székesfehérvári hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Székesfehérvár fórum utolsó 5 hozzászólása:

Nabid - Lelkes újonc (52 hozzászólás) - Szeptember 4, 22:51

 Sajnos nem minden arany ami fénylik...

 

Decameron1 - Újonc (3 hozzászólás) - Július 26, 06:52

Sziasztok!

 

Számomra a nyár favoritja egyértelműen Dorina28. Már ötször voltam nála.

Egyszerűen nem tudok betelni vele. Nagyon kedves, aranyos, megbízható lány és nem utolsósorban gyönyörű is. Imádom a selymes bőrét, a gyönyörű melleit és az édes kis arcocskáját.

Többször voltam Pesten is lányoknál, de valahogy most ott nem jött össze a választás.

Ilyenkor elmorfondírozok magamban, hogy miért nem mentem Dorinához???

kisboa - Kvázi-tag (104 hozzászólás) - Július 25, 15:11

Hi!

***moderálva***

Jessikát nem szabad kihagyni, remélem visszatér,de nem ezzel a hisztis nővel!Üdv

Lantos - Újonc (1 hozzászólás) - Július 24, 19:43

 De melyik?

Vivienne(25) vagy 33-as? A másik oldalon van Vivien (25) és Vivien (29) aki itt 33-as?

 

spongyabob - Újonc (3 hozzászólás) - Július 23, 22:03

Melyik Vivi,kettő is van?!

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...