Szexpartner Nyíregyháza

Vidéki szexpartnerek Nyíregyháza városból
Nyíregyházi szexpartnerek fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések kizárólag szexpartner kategóriából kerültek listázásra Nyíregyháza városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Nyíregyházi szexpartnerek fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a nyíregyházi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Nyíregyháza fórum utolsó 5 hozzászólása:

emanuel82 · Újonc (26 hozzászólás) · 35 perce

Kiara 20: Telefonban kedves szépen tájékoztat, alap a natúrszopi, csók, bf. A helyszínre érve megörültem, hogy a Bea 27 kecó. A csaj bejött, alacsony, kicsit vastag húsos, de jó feszes, rendesen megkivántam. A telefonban ígért csók a helyszínen már csak szájrapuszi. Szopni lelkesen szopik, bár én az érzékibb, jobban átélt dolgokat jobban szeretem. 69 nem nagyon tetszett neki, d*gás se volt nagy élmény. Olyan semmilyen volt az aktus. Nem megyek többet hozzá, mert érződik hogy nem szereti a férfiakat.

Üdv.

emanuel82 · Újonc (26 hozzászólás) · 49 perce

Elnéztem: Bea 27. bocsika

 

emanuel82 · Újonc (26 hozzászólás) · 50 perce

Közelmúltban újra meglátogattam a Bea 26 -t. Nagyon pozitív az élmény, nagyyon jót kúrtunk. Volt kémia is,szerintem élvezte ahogy jól megrakom. Ennek oka lehet a délelőtti látogatásnak tudható  be, de azóta is vágyok vissza. Azért hagyjatok nekem is időpontot! 😋

 

Flya · Hirdető (1 hozzászólás) · Tegnap, 16:15

Te meg egy puha p*cs vagy :) Semmi baj a mozgásommal és a korom is valós, de ha nem jöttem be neked minek maradtál nálam? Nem kényszerített rá senki, hogy be gyere a lakásba!!!

 

 

csacsacsa5 · Újonc (26 hozzászólás) · Tegnap, 15:42

Te a Dóra/Zsaklin (27) hírdetőről írtál?

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...