Lányok Szombathely

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szombathely városból
Szombathelyi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZOMBATHELY városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Szeptember 11, 10:58
Sofi20 Ha egy tüzes spanyol lányra vágynál, csak hívj ;) Számomra a masszázs egyfajta meditáció. Hagyd, hogy puha érintésemmel elvarázsoljalak és a két test közötti sikamlós táncommal elcsábítsalak. Egy fárasztó nap után, vagy ha csak elszöknél egy órácskára a stresszes minden napokból, hívj bátran,… [-Tovább-] Ha egy tüzes spanyol lányra vágynál, csak hívj ;)

Számomra a masszázs egyfajta meditáció. Hagyd, hogy puha érintésemmel elvarázsoljalak és a két test közötti sikamlós táncommal elcsábítsalak.
Egy fárasztó nap után, vagy ha csak elszöknél egy órácskára a stresszes minden napokból, hívj bátran, hisz ne feledd! Ha hozzam térsz be, a vágyak templomába lépsz be. Minden porcikámat az erotika járja át és ezt szeretnem Veled megosztani.

Számkijelzéssel hívj! Koszi :)

Csók: Sofi
+36 30 999-3001 Szombathely
Szeptember 11, 17:24
3
Monika Szombathelyen magas ápolt érett hölgy várja hívásod erotikus masszázsra, vagy ha egy kis huncutkodásra vágysz! Magánszámokat nem veszek fel! Hívj bátran! +36 70 237-8281 Szombathely monika72@citromail.hu
7 órája
1
Transzvesztita Szombathelyi faszimádó transzvesztita vagyok. Teljesen csupán élvezetből Szep 23-án (Szombaton) 21-05 óráig Szombathelyen izgató csillogó popsival férfiakat kielégitenék. Tőbben is oké. Mélytorkozva szopok és imádom ha popóba basznak. Diszkréció, higénia fontos! hívj bátran. Tőbb kép rollam Instagrammon van. szhely25 kővess ;-) +36 30 591-2347 Szombathely lanyosfiuxxx@gmail.com
Tegnap, 08:47
. Sziasztok lányok, nők. Örömmel várom hívásotokat. Imádom a női nemet és kényeztetni őket. Hívjatok ha nem tudom felvenni akkor visszahívlak titeket. Puszi. Sajnos csak házhoz tudok menni, vagy más helyre egyelőre, de hívjatok bátran nem fogjátok megbánni. Írjatok sms-t, vagy emailt mindenkinek… [-Tovább-] Sziasztok lányok, nők. Örömmel várom hívásotokat. Imádom a női nemet és kényeztetni őket. Hívjatok ha nem tudom felvenni akkor visszahívlak titeket. Puszi. Sajnos csak házhoz tudok menni, vagy más helyre egyelőre, de hívjatok bátran nem fogjátok megbánni. Írjatok sms-t, vagy emailt mindenkinek válaszolok. Ha írtok emailt, küldök képet magamról amin látszik az arcom. Diszkréció adott és elvárt. A félreértések elkerülése végett csak nők és lányok hívását és üzenetét várom. +36 20 974-1980 Szombathely pappes1@gmail.com

Szombathelyi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szombathelyi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szombathely fórum utolsó 5 hozzászólása:

men30 - Újonc (17 hozzászólás) - Szeptember 12, 15:22

 

 leonetta

Béla987 - Újonc (1 hozzászólás) - Szeptember 9, 19:57

Hali! Kit tudnátok ajánlani, akivel még nem csalódtatok?

yoloka - Újonc (1 hozzászólás) - Szeptember 4, 23:34

Nemrég jártam Adélnál.
Adél szép lány a valóságban, lakás a célnak megfelel.
Viszont szex közben eléggé néma, akkor ajánlom ha a csendes szexet szereted..:)

Tina123 - Hirdető (13 hozzászólás) - Augusztus 26, 12:22

 Jol van köszönöm hogy ki irtál remek ..változtatni fogok ja meg jo lenne ha nem a féléves kritikákat irnád ki ..pont most jut eszedbe ..de nem is neked irtam .......de te válaszolsz hmm na mindeggy köszönöm a tanácsidat.Szia 

 

sanzi - Újonc (26 hozzászólás) - Augusztus 26, 05:41

 Egyet értek Veled,sok a zsákba macska,nagyon sok! Kevés a jó szolgáltató,de találni lehet és ahhoz kell járni!

 

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...