Lányok Szombathely

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Szombathely városból
Szombathelyi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra SZOMBATHELY városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

2017.12.14. 15:39
3
Masszázs Diszkrét, igényes környezetben, lazító, érzéki masszázzsal várom Úriemberek hívását. MAGÁNSZÁMOS TELEFONT NEM FOGADOK, SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Ha nem fogadom a hívást, akkor elfoglalt vagyok, próbáld kicsit később. Köszönöm A megbízhatóság adott és elvárt! Fontos a megbeszélt időpont betartása. Ha… [-Tovább-] Diszkrét, igényes környezetben, lazító, érzéki masszázzsal várom Úriemberek hívását. MAGÁNSZÁMOS TELEFONT NEM FOGADOK, SMS-RE NEM VÁLASZOLOK! Ha nem fogadom a hívást, akkor elfoglalt vagyok, próbáld kicsit később. Köszönöm
A megbízhatóság adott és elvárt! Fontos a megbeszélt időpont betartása. Ha sokat késel, vagy nem jössz el a megbeszélt időpontban és ezt nem jelzed, nincs több lehetőséged a találkozásra. Alexa
+36 20 515 9236 Szombathely
Péntek, 13:01
3
Viki Ha egy igazán szenvedélyes, érzéki, gyengéd, minőségi kényeztetést szeretnél, egy olyan igazi barátnős órát, tőlem megkapod az élményt. Csak neked a kényeztetés! Egy csinos, kedves, intelligens igazán vonzó nő személyében! Maximális diszkréció, ápoltság adott és elvárt! Sms-re nem válaszolok!… [-Tovább-] Ha egy igazán szenvedélyes, érzéki, gyengéd, minőségi kényeztetést szeretnél, egy olyan igazi barátnős órát, tőlem megkapod az élményt.
Csak neked a kényeztetés! Egy csinos, kedves, intelligens igazán vonzó nő személyében!
Maximális diszkréció, ápoltság adott és elvárt! Sms-re nem válaszolok! Megtisztelsz a hívószámod kijelzésével.
Bátran érdeklődj! Ha nem tudom felvenni a telefont, próbálkozz később, megértésedet köszönöm.
+36 30 501 9197 Szombathely

Szombathelyi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a szombathelyi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Szombathely fórum utolsó 5 hozzászólása:

domolyko26 · Újonc (1 hozzászólás) · Január 1, 09:46

Boldog Új Évet minden kedves hölgynek akinél tavaly jártam, és remélem találkozunk idén is! Puszi! Egy szombathelyi srác.

sanzi · Újonc (28 hozzászólás) · 2017. december 31. 06:24

Bodog, sikerekben gazdag újévet mindenkinek!

sanzi · Újonc (28 hozzászólás) · 2017. december 23. 17:04

Békés boldog karácsonyt mindenkinek!

kyssbela · Újonc (11 hozzászólás) · 2017. december 05. 19:18

Szerintetem ezt ő is elmondja telefonban :) Ne félj felhívni.

 

gumipepüle · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. december 04. 15:07

 

jók a képei is!

város melyik részénrendel?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...