Vélemények a hirdetőkről

Lwy, Tegnap, 01:29:
Álmaim nője, fiatal, szép, csinos, belevaló, érti amit tesz, csak érte regisztráltam ide, pontosan jön és pontosan megy is ;)
slimjohn, Péntek, 16:37:
Seherezádé az újév egyik csodás meglepetése és felfedezése a számomra. Olyan lányról van szó, aki szép arcú és csodás az alakja is. Kedves, beszédes lány, akivel könnyű egyeztetni a lehetőségeket. Zsenge kora ellenére ügyesen bánik a gondjaira bízott "eszközzel", értő módon kényeztet és ő is kényeztethető. A kedvességet, figyelmességet méltányolja, viszonozza, s nagyon természetesen viselkedik. Az első találkozáskor a rajongója lettem. Az igényes kollégáknak csak ajánlani tudom. Érdemes őt megbecsülni.
NimiAnno, Január 9, 07:57:
Kedves Rubina, örülök, hogy részese lehettem a gyönyörödnek. Recepre kellene írni , gyógyír mindenre.
Tomika66, Január 6, 15:32:
Szia Virág! Köszönöm a csodás élményt amit ma nyújtottál nekem! Igérem minél előbb meglátogatlak. Addig is csók a gyönyörű melleidre!
Doki1972, Január 6, 11:32:
Hello mindenkinek. Ma reggel 8 - 9 között jelentkezem be Zsanához aki 9.30-kor percre pontosan fogadott is. Zsana abban a lakásban fogadja a vendégeket amelyikben már nagyon otthonosan mozgok hiszen évek óta kis kis félre lépésekkel járok. ❤️ A lakás mint a patyolat a fények sem valtoztak két nap alatt :) Na visszakanyarodva Zsanára.. Ôszintén leírom féltem egy kicsit mikor bejelentkeztem hozzá, hiszen XXL-es Milf-el nem voltam még életemben. Így utólag leírva nagyon bántam volna. Mert ez a nő egy szexautomata.. Az XXL-es idomait minden fiatalt meghazuttolva teljes kéjben használta végig a szexnél. Az még külön bónusz volt számomra tőle, hogy mélytorkosan még sosem szopott le senki a második aktusnál. Most megint jó srác leszek és visszatérek jó hosszú időre az életem legszebb Milf hölgyéhez Glóriához. Mindkettő lányt ajanlom nektek, úgyis mint egy Vendég és úgy is mint egy szexcentrikus bárány. Szép napot nektek. Hálásan köszönöm Zsana. ❤️
slimjohn, Január 5, 14:55:
A telefonos egyeztetés könnyen, gyorsan lezajlott. Rebeka a fotónak megfelelő, nagyon csinos, kedves, halk szavú lány, a kora valós. Nagyon formás minden porcikája, finom, sima a bőre. A kényeztetésre jól reagál. A környezete számomra ismerős volt. Lakás, fürdőszoba átlag panel. A logisztikai háttér a célnak megfelelő, kényelmes, tiszta. Első találkozás volt, de én jól éreztem magam Rebekával. Aki kedveli a vékony, csinos, fiatal lányokat, annak érdemes őt meglátogatni.
KATG, Január 3, 02:33:
Kislányosan is fantasztikus barátnő feeling, minden pillanatban. Egy tünemény. Kéretik nagyon vigyázni Rá! Lelkileg éretlenek kerüljék, ha lehet, vagy előbb "érjenek be".
Toomy87, Január 2, 17:24:
Voltam nála párszor! Nagyon kedves, korrekt a hölgy! Képeken ő van! Nagyon rugalmas és ami manapság ritka, odaadó, nem rinyál! Ajánlani tudom!
Hellord, 2017.12.29. 12:01:
Én tegnap voltam Jessica-nál. Tünemény a hölgy. Bájos, széparcú, tökéletes teste van. Rendkivül jól éreztem magam vele az egy órában. Nagyon finom minden porcikája. Már mikor eljöttem bántam hogy nem maradtam nála tovább.
Drága, 2017.12.26. 19:01:
Szia Karmen! Remélem talizni fogunk még. Nagyon szeretnék veled lenni Szombathelyen, mert nagyon csini vagy és szépséged nagyon meg fogott. Meg amit kaptam töled azt nem is tudnám elfelejteni soha többé!
 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...