Lányok Zalaegerszeg

Vidéki lányok, szexpartnerek, masszőzök Zalaegerszeg városból
Zalaegerszegi lányok fóruma…
Az itt megjelenő hirdetések SZEXPARTNER, MASSZÁZS és APRÓHIRDETÉS kategóriákból kerültek listázásra ZALAEGERSZEG városból. Az összes hirdetés megjelenítéséhez használja a fenti menüben található hirdetési kategóriákat, részletes kereséshez pedig a "KERESÉS" menüpontot. Más városok megtekintéséhez kattintson a lap alján látható hivatkozásokra. Ha kapcsolatban áll olyan személlyel, akiről úgy gondolja, hogy szívesen szerepelne az alábbi listában, bátran ajánlja neki oldalunkat, hogy részese lehessen Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb szexpartner oldalának!

Lányok, szexpartnerek, masszázs

Apróhirdetések

Tegnap, 08:13
3
Kati Kedves Férfiak! Egy 45-ös Nő vár Titeket a lakásán. Ha szeretnéd barátnőként, szeretőként vagy szimpla gyors menetért. S. O. S francia. Telt vagyok, de garantálom nem fogsz unatkozni velem. Szép Napot! 9 órától 12 óráig vagyok elérhető +36 30 793 7740 Zalaegerszeg
2016.02.29. 10:32
1
Masszázs Frissítő, lazító szeretet masszázs Zalaegerszegen, nyugodt környezetben, önmagukra igényes férfiak számára. Szeretettel várom érdeklődésedet. +36 30 583 4054 Zalaegerszeg
Április 24, 12:40
1
Kriszta Kedves régi és leendő vendégeim, Hölgyek és Urak. Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen... nyugodtan hívj képpel hirdető hölgyet. Szeretettel várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:30.-tól, vagy… [-Tovább-] Kedves régi és leendő vendégeim, Hölgyek és Urak.
Kérek mindenkit, olvassa végig a hirdetésem. ha a korommal vagy kinézetemmel gondod van, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen... nyugodtan hívj képpel hirdető hölgyet.
Szeretettel várlak Benneteket az otthonomban... általában 8:30.-tól, vagy szombaton.
Hölgyeknek frissítő, uraknak lazító, erotikus masszázst ajánlok.
Kedves Urak! Nem vagyok vékony és tini, teljesen átlagos, "idősebb" nő vagyok, de jól masszírozok, lehet velem beszélgetni.
A diszkréció adott és elvárt.
Egy kicsit előre egyeztessünk :) Egy, másfél órával a masszázs előtt.
Tehát: egy jó masszázs, kellemes befejezéssel? :) Vagy akár, ha Te is megmasszírozol engem? :) Megbeszéljük... De sms-re NEM válaszolok.
Hivatalosan, szakképzettséggel .
A masszázs szexmentes!
Éjjel NEM dolgozom!
+36 30 907 6911 Zalaegerszeg krisztike62@citromail.hu
Szerda, 08:45
1
. Hölgyek reszere inteligens sportos pasi kényeztetést válal. Csak számkilyelzéses hívást tudok fogadni. +36 30 260 4950 Zalaegerszeg bk94734@gmail.com

Zalaegerszegi lányok fóruma

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!
Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a zalaegerszegi hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.
Zalaegerszeg fórum utolsó 5 hozzászólása:

HL Szerkesztőség Szeptember 19, 13:34

Kedves Látogatóink!

 

A topicot kihasználatlanság miatt lezártuk. Természetesen visszamenőlegesen olvashatóak maradnak a hozzászólások.
Amennyiben a hirdetőkről szeretnének véleményt nyilvánítani úgy azt a hirdetés adatlapján a vélemények részben tudják megtenni.

sandokan89 - Újonc (10 hozzászólás) - Július 23, 15:03

Ha esetleg valaki Vanduson gondolkozna. Pár hete volt Sopronban, volt 1-2 negatív tapasztalat másnak is vele hogy iszonyat sietős, legyen hamar vége aztán viszlát. Felnőtt emberek vagytok, senkit nem beszélnék le, csak gondoltam szólok nehogy megbánjátok mint én. Amúgy iszonyat csinos lány, ilyen téren panasz nem lehet rá

Mákosguba - Újonc (1 hozzászólás) - Július 4, 19:24

Sziasztok sors társak érdeklődnék hogy volt már valaki a hölgyeknél?

jenny (21)

szelina (29)

Fent vannak a listámon de jól jönne némi infó 

Köszi 

galagonya99 - Újonc (13 hozzászólás) - Június 16, 14:36

Látom valakinek megint nem tetszett amit írtam, de sebaj. Abba is hagyom a fórumozást az egerszegi fórumban nehogy az illetőnek székrekedése támadjon a beírásaimtól.

Búcsúzóul néhány jó tanácsot javasolnék fiatal és kezdő barátaimnak. Én is közel két évtized után kerestem szexpartnereket. Az idők a szokások megváltoztak, nekem is szinte teljesen új volt ez az egész.

 

Ha csak szex kell, akkor menj félórás programra. Barátnő feelinget igazán csak minimum egy órában fogsz érzékelni, sokszor csak a második találkozáskor hullanak le igazán a falak.

Ne foglalkozz azzal, hogy nem vagy jóképű vagy nincs 20 centis bránered.

Már a telefonbeszélgetés közben próbálj meg kedves lenni, ne nyökögj. Inkább próbáld meg százszor elgyakorolni amit mondani akarsz.

Ha van lehetőséged már otthon is fürödj meg. Két mosdás után csak jó leszel. Nincs kínosabb annál mikor visszaküldenek a fürdőbe. (Félreértések elkerülése végett velem ilyen nem fordult elő :-) )

Ahogy belépsz az ajtón próbálj meg valami kedveset mondani, mosolyogni ne a lányt méregesd. Az első benyomás nagyon fontos.

Próbálj meg ráhangolódni a hölgyre ne az adott pillanatban döntsd el kihez mész és ne egyből akarj menni.

Nem mindenki olyan szép mint a képeken, de ez benne van a pakliban ettől még jól is elsülhet a dolog. Legfeljebb nem mész többet. Régen sosem láttam képet a lányról valahogy mégis kibírtam mindig.

Legfontosabb a kedvesség. Ahogy ők eljátszák a szeretőt, te is el tudod. Nekik is jól fog esni és akár még odaadóbbak lesznek tőle. Úgyis lesznek olyan lányok akiknél majd magadtól jön az udvarlás, na ők lesznek azok akiket mindig várni fogsz. Nőhöz menjél, a szeretődhöz! Ne .....-hoz.

Ne kérj gumi nélküli aktust! Azzal egyből el is kaszálod magad a 99%-nál.

 

Lányoknak csak annyit tanácsolnék ha szabad, hogy az idejüket osszák be jól. Tartsanak szünetet és ezt kalkulálják bele. Időpontos embereket csörgessék meg. Tudom, nektek ő csak egy a sok közül de annak a szerencsétlennek lehet a hét vagy a hónap vagy akár az év megmozdulása a dolog. Szerencsére nekem mindig épp időben szóltak, de sok ilyet lehet olvasni, hallani.

 

Ha gond, hogy itt van a hozzászólás nyugodtan mozgassátok át az általános beszélgetéshez.

Aki óhajt *** moderálva *** továbbra is megtalál. Csókolom.

 

 

Adon - Újonc (3 hozzászólás) - Június 6, 20:05

jó franciára tudtok valakit ajánlani?

Fénykép garancia jelölőt azokon a hirdetéseken láthat, ahol tulajdonosuk egy általunk megszabott módon, egy speciális fénykép feltöltésével igazolta a hirdetés képeinek hitelességét. A garancia jelölőt csak ezzel a módszerrel lehet megszerezni, külön pénz befizetésével nem.

Mindent megteszünk a valótlan képek kitiltása érdekében, azonban még így is előfordulhat, hogy egy-egy kép átcsúszik a szűrőn. Ha oldalunkon olyan képet lát, ami bizonyíthatóan nem a hirdetőt ábrázolja, lehetősége van az adott kép bejelentésére szerkesztőségünk felé, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. Ezt a funkciót a képnézegetőben találja a fénykép alatt, "valótlan kép bejelentése" címen.

Szexpartnerekkel, masszőzökkel kapcsolatos tapasztalatait vagy véleményeit másokkal is megoszthatja fórumunkban, vagy közvetlenül a hirdetések adatlapján a véleményfeladás funkció használatával (ahol ezt a funkciót tulajdonosuk engedélyezte).

 
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattintson ide… Írja be a fenti mezőbe a keresendő hirdető/város nevét!
    A keresés folyamatban...